MATCHING INTERIM PROFESSIONAL

Meld je hier aan als Interim-Professional

Wij weten dat het vinden van elkaar, kandidaten en onderwijsinstellingen, een lange zoektocht van beide kanten kan betekenen. Bovendien is het proces om uiteindelijk te starten een lange en kostbare weg. Er is echter behoefte aan snel succes boeken, want de dagelijkse problematiek door het gemis aan de goede mensen stapelt zich op. Onze leden zijn gelijkgestemd en hebben behoefte elkaar verder te helpen. Iedere dag, dat iemand niet of niet op z’n plek zit, is er een teveel. Professionals in het onderwijs kunnen met onze dienstverlening snel op de hoogte gebracht worden van pasklare opdrachten of posities. Na een kort proces direct beginnen. Daarbij bieden we leden ondersteuning in professionalisering en de mogelijkheid om van elkaar te leren in de community.

Ontdek de voordelen van onze medium matching service voor interim professionals in het onderwijs!

Mission2Match heeft een groot netwerk van onderwijsinstellingen, die regelmatig op zoek zijn naar interim professionals.
Interim professionals die hun expertise inzetten als toezichthouder, college van bestuur, directeur, rector, bestuurder, team- en afdelingsleider, staffunctionaris, afdelings- en locatiedirecteur en bestuurssecretaris in de sectoren: PO, VO, Speciaal Onderwijs, MBO en HBO.

Als interim professional kun je profiteren van ons innovatieve matching proces. We nemen het zoeken naar opdrachten uit handen, zodat je tijd overhoudt voor andere activiteiten.

Onze digitale werkwijze maakt ons snel en efficiënt. We minimaliseren overheadkosten, waardoor we ons kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: de perfecte match voor zowel jou als dé opdrachtgever. Ons concept is simpel en transparant. Zodra we de match hebben gemaakt, kunnen jij en de opdrachtgever rechtstreeks met elkaar in contact komen om afspraken te maken, zonder tussenkomst van ons.

En het beste van alles?

Als interim professional heb je geen extra kosten te verwachten. Wij rekenen een eenmalig vast matchingsbedrag aan de opdrachtgever, maar voor jou als professional zijn er geen bijkomende kosten. Het afgesproken tarief, excl. BTW en eventuele reis- en verblijfskosten, wordt rechtstreeks door de opdrachtgever aan jou betaald.

Bij Mission2Match leren we onze interim professionals persoonlijk kennen. We voeren intakegesprekken met elke professional die we voordragen, zodat je volledig op de hoogte bent van de opdracht voordat je het gesprek aangaat met de opdrachtgever. Het onderwijs is vrijgesteld van BTW, wat betekent dat je meestal geen BTW hoeft te rekenen op je factuur.

Samengevat:

Meld je hier aan als Interim-Professional

Deze toonaangevende bedrijven kiezen Mission2Match om de allerbeste (interim) professionals van Nederland te vinden.

Corbata Webdevelopment
IPPON Personeelsdiensten
Ruigrok27
Mission2Match
Pallas Athene College
viertaal
SWV de Eem
Stichting Robijn
Vragen?
We staan voor je klaar.