Mission2Match in ontwikkeling

Mission2Match is dé hub voor educatief en charitatief verbinden. We begrijpen de uitdagingen waarmee het onderwijs te maken heeft als het gaat om het vinden van geschikte interim professionals en het invullen van tijdelijke onderwijsvacatures. Daarom hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld, geïnspireerd door de eenvoud en effectiviteit van populaire matching-platforms.

Met onze Mission2Match-platform maken we het matchen van interim professionals met (tijdelijke) onderwijsvacatures aantrekkelijk, snel en waardevol. In plaats van urenlang door stapels sollicitatiebrieven te worstelen, kunnen onderwijsinstellingen en interim professionals met een paar klikken potentiële matches vinden.

Hoe besparen wij kosten?

Een belangrijke doelstelling van Mission2Match is kosten besparen voor werving én selectie, zodat er meer financiële middelen overblijven voor initiatieven in het onderwijs waar kinderen direct en onderwijsprofessionals indirect van profiteren.

Er zijn 3 belangrijke pijlers waardoor wij dit kunnen bewerkstelligen:

Algoritmen

Ons platform is ontworpen om het proces te stroomlijnen en de best mogelijke match te garanderen. We doen dit door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en gegevensgestuurde inzichten. Door informatie over de vaardigheden, ervaring en voorkeuren van interim professionals te vergelijken met de eisen van onderwijsvacatures, zorgen we voor een perfecte match die voldoet aan de behoeften van beide partijen.