Samenwerkingspartners

IPPON Personeelsdiensten

IPPON Personeelsdiensten

Mission2Match gaat samenwerken met IPPON, de specialist voor vervanging in het onderwijs. IPPON regelt alles rondom vervangingen in het onderwijs. Zij ondersteunen meer dan 500 scholen met onder andere:

  • Het leveren van leerkrachten en onderwijsspecialisten met een goede onderwijskwaliteit.
  • Het organiseren van een gezamenlijke pool.
  • Een efficiënt systeem, met daarbij oog voor persoonlijk contact.
  • Bevlogen specialisten die aan leerlingen deskundige kennis op een creatieve manier delen middels het KeK-programma.

Door deze unieke samenwerking kunnen wij elkaars dienstverlening verder aanvullen. Onze interim professionals kunnen ook voor IPPON aan de slag. Dit kan een mooie aanvulling zijn naast je bestaande interim opdracht of je werkt een periode volledig vanuit IPPON. Er zijn volop mogelijkheden. Wij werken ook nauw samen voor vervangingen van interne begeleiders, kwaliteitscoördinatoren, directeuren, teamleiders, afdelingsmanagers, bestuurders en medewerkers van stafbureaus. Daarnaast heeft IPPON een mooi programma voor zij-instromers in het onderwijs.

Neem contact met ons op en we onderzoeken samen de mogelijkheden die bij jou passen.

Ruigrok27

Marketingcommunicatie on demand creëert marketing- en communicatiecontent voor ZZP'ers, grote, middelgrote en kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen. Wij bieden diensten aan zoals huisstijl- en websiteontwerp, (beeldbank) fotografie, videoproductie, sociale media management en bemiddeling bij sponsoring. Daarnaast behoort ook het opstellen van CV's tot onze mogelijkheden. Bovendien verstrekken wij advies en faciliteren wij de organisatie van zowel online als hybride evenementen. Onze flexibele "on demand" aanpak zorgt ervoor dat we te allen tijde beschikbaar zijn voor projecten van elke omvang, en dat op het moment dat dit nodig is.

Als partner van Mission2Match bieden wij klanten van onze partner een korting van 15% op opdrachten die door Ruigrok27 worden uitgevoerd. Deze opdrachten worden altijd vooraf bevestigd middels een offerte.

Neem contact met ons op via: www.ruigrok27.nl

Ruigrok27
Vragen?
We staan voor je klaar.