Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om kansengelijkheid in de samenleving. We kennen allemaal schrijnende voorbeelden van kinderen die thuis uitdagende omstandigheden ervaren. Een thuissituatie die een kind zijn enthousiasme en geluk misschien niet direct in de weg staan, maar wel hun ontwikkeling, talent en aansluiting bij hun omgeving. Met onze donaties aan Petje af bieden we kinderen (10-14 jaar) wekelijks een lokaal georganiseerd, praktijkgericht programma aan waardoor zij in aanraking komen met inspirerende rolmodellen en diverse werkvelden. Dankzij dit programma, waarin ook het gezin wordt betrokken, ontwikkelen kinderen (nieuwe) vaardigheden, een positief zelfbeeld en een beter perspectief voor de toekomst.

Een gedeelte van onze donaties zijn gegarandeerd. Van elke succesvolle match doneren we een bedrag van €50,- euro.

Daarbij bieden we ons volledige netwerk de mogelijkheid om bij te dragen aan het succes van onze maatschappelijke betrokkenheid. Door interactie aan te gaan met onze Social Media Charity Posts; liken, taggen, delen (reposten) of reageren draag je direct bij aan de hoogte van onze giften aan Petje af. Wij doneren € 1,- voor iedere interactie met een maximum van € 150,- per post, gemeten per kwartaal achteraf. Wanneer het een Charity Post betreft staat dit aangegeven op de post zelf.

Met deze win-win actie zorgen wij ervoor dat onze campagnes goed gedeeld worden én dat de middelen die daaraan besteed worden ook nog op een goede plaats terechtkomen.

Op onze website is realtime te zien welk bedrag we met elkaar hebben opgehaald voor deze mooie stichting. Met elkaar maken we het verschil!

Wil je meer weten, neem contact op

Mission2Match doneert aan Petje af!

Wij hebben reeds

187.00
opgehaald voor Petje af.

Website
Deel jij ook mee voor Petje af?