Werkwijze platform

Werkwijze platform

Mission2Match wil het verschil maken op het gebied van interim professionals in de non-profitsector. Deze organisaties kunnen kosteloos gebruikmaken van ons platform en op basis van de gewenste criteria direct in contact worden gebracht met interim professionals. Andersom is het ook mogelijk dat interim professional kunnen reageren op interim opdrachten. Als er een wederzijdse match is, kan er direct een afspraak worden gemaakt voor een kennismakingsgesprek om de opdracht verder te bespreken en afspraken te maken over het gewenste uurtarief en de periode. Mocht de opdracht langer duren, dan is dat geen probleem. Ons doel is om de kosten voor de inzet van interim professionals in de non-profit zo laag mogelijk te houden.

Platform voor interim opdrachten

De non-profit sector kan gratis gebruikmaken van ons innovatief platform en komen direct in contact met interim professionals. Afspraken over het gewenste uurtarief en de periode kunnen opdrachtgevers en interim professional samen maken. Er wordt door Mission2Match geen extra fee gerekend. Voor sommige functies hoeft om deze reden ook geen BTW te worden gerekend. Een win-win voor iedereen, maar vooral voor organisaties in het onderwijs, de zorg, welzijn, kinderopvang en de overheid.

Abonnement voor interim professionals

De interim professional betaalt een maandelijks abonnement van €19,95,- om gebruik te maken van ons platform. Dit abonnement is ook maandelijks opzegbaar. Door lid te zijn van Mission2Match kom je als interim professional direct in contact met opdrachtgevers. Je kunt samen afspraken maken over het uurtarief en de periode. Er komt geen extra fee op het afgesproken uurtarief. Ons platform faciliteert een community om met andere interim professionals direct in dialoog te kunnen gaan over onderwerpen die spelen. Een lidmaatschap heeft het voordeel dat je korting krijgt op onder andere de uitbesteding van jouw administratie, grafisch vormgeving, zakelijke fotografie en film. Tot slot draag je met jouw lidmaatschap bij aan Stichting Petje Af.

Ben je interim professional en wil je meer regie over toekomstige opdrachten word dan nu lid van het platform van Mission2Match.