Platform voor opdrachtgevers

in de non-profit sector

Ik zoek een interim professional

Ontdek de voordelen van ons platform voor organisaties in de non-profitsector

Als ondernemers bij Mission2Match zijn wij gepassioneerd om non-profit organisaties zoals onderwijs, zorg, welzijn, overheid en kinderopvang te versterken. Onze diepgewortelde drive komt voort uit onze eigen ervaringen en kennis. We begrijpen het belang van gekwalificeerde (interim) professionals voor deze non-profitorganisaties.

Onze missie is om middels ons platform elke non-profitorganisatie kosteloos te matchen met gekwalificeerde interim professionals, terwijl wij ons ook inzetten voor het welzijn van de samenleving via charitatieve initiatieven.

VOORDELEN PLATFORM NON-PROFITORGANISATIES:

Geen tijd om zelf te zoeken op ons platform? Maak dan gebruik van onze medium matching service.

Voor non-profit organisaties die zelf geen tijd hebben om gebruik te maken van ons platform en ontzorgd willen worden is er onze medium matching service.

Als opdrachtgever profiteer je van de volgende voordelen:

Kortom, met onze medium matching service heb je toegang tot zorgvuldig geselecteerde, deskundige interim professionals die naadloos aansluiten bij jouw behoeften. Bovendien bieden we een transparante en kosteneffectieve oplossing, waarbij je zelf de regie houdt over de samenwerking met de gekozen professional. Wij staan garant voor een soepele en succesvolle matching-ervaring.

Neem contact met ons op of bel 06 8022 7460