“Wat als we de kosten voor werving & selectie en interim-management véél lager kunnen houden?”

Veelgestelde vragen

We willen de kosten voor het inzetten van een interim professional zo laag mogelijk houden voor het onderwijs. Wij brengen voor de matching eenmalig een bedrag in rekening. In vergelijking met de fee per uur die normaal door een bureau wordt geregeld scheelt dat €10-€35,- per uur op het uurtarief voor de interim professional. Meestal is een interim professional een aantal maanden tot een jaar aanwezig, dus dat scheelt een hoop geld voor het onderwijs. Daarnaast is het ook transparant wat het daadwerkelijke uurtarief is van de interim professional en staat het beide vrij om over het uurtarief te onderhandelen of een vast maandbedrag af te spreken.

Bij de matching van interim professionals (medium service) wordt er eenmalig een factuur vooraf in rekening gebracht. 

Bij de reguliere werving- en selectie werken we met 3 pakketten waarbij uit gekozen kan worden. Onze pakketten zijn zeer compleet en ook hier weten we de kosten laag te houden, zodat zoveel mogelijk geld beschikbaar blijft voor het primaire proces.

Interim professionals betalen maandelijks een abonnement van €19,95,- om gebruik te maken van ons platform. Dit abonnement is ook maandelijks opzegbaar. Er komt geen extra fee op het afgesproken uurtarief. Een lidmaatschap heeft het voordeel dat je korting krijgt op onder andere de uitbesteding van jouw administratie, grafisch vormgeving, zakelijke fotografie en film. Tot slot draag je met jouw lidmaatschap bij aan Stichting Petje Af en het bedrag is deels aftrekbaar.

Opdrachtgevers plaatsen gratis hun opdrachten op het platform.

Wij regelen puur de match tussen de interim professional en opdrachtgever. Op het moment dat er kandidaat voorgedragen is, dan worden er rechtstreeks afspraken gemaakt. Wil je de interim professional bijvoorbeeld langer inzetten dan in eerste instantie afgesproken, dan is dit geen enkel probleem.

Wij houden onze kosten laag door onze overhead zo laag mogelijk te houden. Digitaal te werken waar het kan en fysiek waar het wenselijk is.

Wij verzorgen kosteloos nogmaals een ronde met potentiele kandidaten. Ontstaat er nog geen match, no cure no pay!

De interim professionals die wij voordragen kennen wij. We zoeken minimaal 2 professionals bij de opdracht.  We kunnen indien gewenst referenties overleggen. Daarnaast vertrouwen we er ook op dat een opdrachtgever op basis van het intakegesprek met de mogelijke interim professional op basis van het gesprek een besluit neemt of de interim professional over de juiste vaardigheden beschikt. Maak samen heldere afspraken op papier over de opdracht en de gewenste resultaten. Evalueer deze maandelijks en stel waar nodig tijdig bij. Een goede communicatie is belangrijk. Mocht je als opdrachtgever niet tevreden zijn maak dit dan direct bespreekbaar en geef aan wat je verwacht. Zet deze afspraken met elkaar op papier. 

Meer weten?

We vertellen het je graag.